diumenge, 19 de febrer del 2012

REPRESSIÓ CONTRA ALUMNES A VALÈNCIA

PROPOSTA DE COMUNICAT DAVANT LA REPRESSIÓ POLICIAL CONTRA ALUMNES

Després de conèixer i tenir constància de la desproporcionada càrrega policial realitzada en el dia d'ahir contra alumnes de l'IES Lluís Vives de València, que es manifestaven de forma pacífica contra les retallades a l'Ensenyament Públic i la retallada de Beques.

MANIFESTEM

La nostra solidaritat amb tots els membres de la Comunitat Educativa de l'IES Lluís Vives, en especial amb els pares,l'Associació de Mares i Pares i sobretot amb l'alumnat del centre, davant la brutal agressió que van patir per reclamar els seus drets pacíficament en el dia d'ahir.

La nostra condemna rotunda a una càrrega p olicial injustificada i brutal contra alumnes que tenien edats compreses entre els 13 i els 17 anys i que van patir agressions i empentes per part de la Policia Nacional, els coneguts antidisturbis, a la porta del centre.

Així mateix, condemnem la detenció d'un menor que, després de la seua posada en llibertat, va haver de ser atès en un centre mèdic pels cops rebuts.

Cal destacar que, tant pares com docents van emetre un comunicat assenyalant l'actitud pacífica dels alumnes, per la qual cosa no s'entén l'actuació policial.

Mostrem el nostre suport al docent que va presentar denúncia contra la Unitat de la Policia que va realitzar tan desproporcionada i brutal càrrega.

Exigir que es depuren responsabilitats de tot tipus davant un acte que ens recorda a èpoques de ingrat record, més que a un Estat Democràtic.


L'Ensenyament Públic té el dret a mostrar la seua disconformitat davant les retallades realitzades i ningú, ni tan sols una repressió policial injustificable, farà que ens aturem en el nostre interés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada